Advocaat Busschaert - Contact

Peter Busschaert, Advocaat, Mol, Advocaten


Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn en om lange wachttijden te vermijden werken wij enkel op afspraak. U kan een afspraak maken door ons te mailen of te bellen.

Het kantoor is telefonisch doorlopend bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur.

Contactgegevens :

Advocaat Busschaert
Markt 50
2400 Mol
tel. : 014/ 32 27 76
fax : 014/ 32 27 77Na bevestiging per e-mail of telefoon, kan u op afspraak komen op het door het kantoor aangegeven tijdstip. Voor een eerste verkennend gesprek wordt een vergoeding van 50 eur gevraagd.

Over ons :


Wij zijn een professioneel advocatenkantoor gevestigd in Mol. Wij bieden een breed scala aan juridische diensten voor zowel particulieren als bedrijven. We staan klaar om u te helpen bij diverse juridische problemen, van echtscheidingen en erfenissen tot arbeidsrecht en contracten.

Onze missie is om onze klanten de best mogelijke juridische bijstand te bieden. Wij streven ernaar om onze klanten te adviseren en te vertegenwoordigen met inachtneming van hun specifieke situatie en wensen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten op de hoogte zijn van hun rechten en plichten en dat zij de juiste keuzes kunnen maken.

Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar. Wij hebben een grote kennis van de wetgeving en kunnen u in diverse talen helpen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren advocaat, dan bent u bij Advocaat Busschaert aan het juiste adres. Wij staan klaar om u te helpen met al uw juridische vraagstukken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak.

Privacyverklaring
Website by JK

advocaten,advocaat, mol, advocatenkantoor, advokaat, advokatenkantoor, juridisch advies, erelonen, echtscheiding, verkeersrecht, strafrecht, aansprakelijkheidsrecht, handelsrecht, verkeersovertreding, boetes, boete, verkeersboetes, verkeersboete,politierechtbank, rechtbank,rechten,turnhout,geel,balen,retie,dessel,vredegerecht, vrederechter, beroep, wetswinkel, huurdersbond, huurrecht, verzoekschrift, hoger beroep, handelsrecht, recht, busschaart, huurrecht, aanhouding, vastgoed, algemene voorwaarden, erfrecht, factuur, familierecht, incassso, strafvordering,lawyer,rechtzaak,rechtzaken,bouwrecht,onderhoudsgeld,jeugdrecht,migranten,vreemdelingen